fbpx

Vi indrammer den smukke nordiske natur og dens omgivelser.

Vores plakater er designet med inspiration af den nordiske natur og dyr, samt den skandinaviske livsstil og menneskerne. Vores koncept er enkelt og minimalistisk, vi laver løbende nye plakater og ligger dem til salg på vores webshop.

Vi får produceret vores produkter lokalt i Odense, hvilket sikre en høj kvalitet – da vi hele tiden kan følge med i processen. Produceringen begynder først når du bestiller din plakat, dette er med til at øge kvaliteten af produktet da det dermed ikke skal opbevares på et lager, hvor der kan ske skader på plakaten.

Plakater til hjemmet

Vores udvalg af plakater passer til alle rum i hjemmet. Uanset om du er den romantiske type eller om du fortrækker noget lidt mere moderne så har vi et stort udvalg af plakater der passer ind i din bolig.

Plakater til kontoret

Det er altid dejligt at have noget flot og inspirerende at kigge på når man er på arbejde. Hos FRAMED har vi derfor også et stort udvalg af plakater til arbejdspladsen. Fx har vi det flotte plakatsæt Helnæs i mange forskellige farve varianter som passer perfekt på en stor tom væg på kontoret, se alle her.

Har du brug for et unikt motiv, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

HVEM ER VI

Portræt Emil Rahr
Emil Rahr
Co-founder

Uanset projektets størrelse, bringer jeg altid den samme passion og dedikation indtil hvert enkelt projekt, og det er min prioritet at sikre, at alle går hjem glade og tilfredse! Kundens tilfredshed er min største prioritet.

Kontakt mig

Portræt Jonas bjerregaard
Jonas Bjerregaard
Co-founder

Har en inderlig passion for alle ting fotografisk, smukt lys, enkelthed og smukke rum. Jeg elsker at holde tingene enkle, hvori jeg finder at det altid producerer de bedste resultater og giver mindst stress.

Kontakt mig

KONTAKT OS

Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Kurven er tom Ingen produkter i kurven endnu.