Luft under vingerne

“Luft under vingerne” er en flot plakat – der sagtens kan hænge alene. “Luft under vingerne” er en del af vores S&H plakatserie.

$0,00$0,00 inkl. moms

30x40cm30x40cm40x50cm40x50cm50x70cm50x70cm
Ryd
Tilføj til ønskeliste Tilføjer til ønskeliste Tilføjet til ønskeliste
SKU0015 Kategorier, Tags,

“Luft under vingerne” er en flot plakat – der sagtens kan hænge alene. “Luft under vingerne” er en del af vores S&H plakatserie. Alle vores plakater er lavet i alm. ramme størrelser. Som med alt kunst er tolkningen op til modtageren. Vi håber du vil finde gøre dine egne overvejelser om hvad motivet betyder for dig.


Alle vores plakater printes som udgangspunkt på en 12-farvede Canon iPF8400. Det er en storformat inkjetprinter med et vandbaseret pigmentsystem og hele 12 farver. Der bliver printet på 230g satin papir – hvilket giver fremragende billedkvalitet. Plakaterne er FSC mærket – mærkningsordningen FSCer et internationalt samarbejde mellem miljøorganisationer, menneskerettighedsorganisationer, skovbrug og tømmerhandlere. Missionen er at fremme miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed i forbindelse med skovdrift.

FSC-mærket anerkendes af grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Nepenthes. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. Mærket er ikke økologisk.

Størrelse N/A
Kvalitet

230g/m² satin papir (FSC Certificeret)

Levering

2 – 6 hverdage

Fragt

Altid fri fragt