Maís

“Maís” er en flot og unik plakat, som fanger ens opmærksomhed med det samme. “Maís” er en del af vores HELNÆS plakatserie.

$0,00$0,00 inkl. moms

30x40cm30x40cm40x50cm40x50cm50x70cm50x70cm
Ryd
Tilføj til ønskeliste Tilføjer til ønskeliste Tilføjet til ønskeliste
SKU0002 Kategori Tag

“Maís” er en flot og unik plakat, som fanger ens opmærksomhed med det samme. “Maís” er en del af vores HELNÆS plakatserie. Alle vores plakater er lavet i alm. ramme størrelser. Som med alt kunst er tolkningen op til modtageren. Vi håber du vil finde og gør dine egne overvejelser om hvad dette motiv betyder for dig.


Helnæs er en utrolig spændende halvø at besøge – med sin prægtige natur, sit aktive kultur og kunstnerliv samt spændende fortid er der nok at fordybe sig i og se på. Tryk HER for at læse mere omkring Helnæs.


Alle vores plakater printes som udgangspunkt på en 12-farvede Canon iPF8400. Det er en storformat inkjetprinter med et vandbaseret pigmentsystem og hele 12 farver. Der bliver printet på 230g satin papir – hvilket giver fremragende billedkvalitet. Plakaterne er FSC mærket – mærkningsordningen FSCer et internationalt samarbejde mellem miljøorganisationer, menneskerettighedsorganisationer, skovbrug og tømmerhandlere. Missionen er at fremme miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed i forbindelse med skovdrift.

FSC-mærket anerkendes af grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Nepenthes. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. Mærket er ikke økologisk.

Størrelse N/A
Kvalitet

230g/m² satin papir (FSC Certificeret)

Levering

2 – 6 hverdage

Fragt

Altid fri fragt